Isohome ApS

Har din husfacade brug for en kærlig hånd og et friskt nyt look?

Spar ca 30% på dit varmeforbrug og få en flot ny fasade

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen nedenfor eller kontakt os på 𝟵𝟭 𝟵𝟮 𝟱0 00

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Fordelene er så mange, at det er svært ikke at blive begejstret

IsoHome er eksperter i rådgivning og udførsel af facadearbejde. Fordelene er så mange, at det er svært ikke at blive begejstret

Ekspertise, omtanke og bæredygtige løsninger

IsoHome er eksperter i rådgivning og udførsel af facadearbejde

Hos IsoHome er vi specialister i facadearbejde, og laver KUN det vi brænder for – nemlig netpuds, facadeisolering og tilhørende udsmykninger.

Vi praktiserer social ansvarlighed. Vi tænker grønt, prioriterer miljørigtige produkter og leverer bæredygtige løsninger. Således bestræber vi os på at løse opgaven så effektivt, rationelt og omkostningsfrit som muligt. Derfor gør vi også, hvad vi kan for både at imødekomme dine ønsker som kunde og for at vores medarbejdere har ordnede forhold.

Derudover kan du forvente af os som håndværkere, at vi overholder vores aftaler, leverer til tiden og rydder op efter os, inden vi går. Du behøver ikke bekymre dig som kunde, og skulle du have spørgsmål, er det altid muligt at tage kontakt til os.

Hvordan er forløbet med IsoHome?

IsoHome er eksperter i rådgivning og udførsel af facadearbejde

ikon af et hus

Fase 1:
Det indledende arbejde

Ved besigtigelsen gennemgår vi standen af ydrevæggene på dit hus. Hvis facaden trænger til renovering eller skal rettes op, vil dette gøres inden vi påbegynder monteringen af isoleringen. Det er nemlig vigtigt at den eksisterende facade er så lige som mulig og at facadens småskavanker udbedres. Ellers vil man med tiden blive synligt igennem facadeisoleringen. Derfor er det trin vigtigt for det færdige resultat.

IsoHome håndværker som påsætter isolering

Fase 2:
Isoleringen monteres og fastgøres

Nu er det tid til at få isoleret husfacaden. Først limes isoleringsbatsene fast, og derefter sikres at pladerne slutter helt tæt. Hvis ikke, risikeres muligheden for kuldebroer. Facadeisoleringen dybles fast så pladerne ikke rykker sig med tiden og bliver møre af presset. Da der dybles direkte igennem isoleringen, sættes en isoleringsroddel ovenpå dyblen, så isoleringen er helt jævn og dækkende alle steder.

Fase 3:
Grundpuds, armering og finish

Nu er huset klar til grundpuds, hvori der nedsænkes armeringsnet. Dette bliver pudset over, så facaden fremgår helt plan. Der bliver afsluttet med en slutpuds, så huset får en lækker finish. Derefter kan man sætte prikken over i’et med udsmykning af facaden og evt. en slutmaling. Det får dit hus til at skille sig ud og gør din husfacade endnu mere unik.

Joanna Ama Thue Cudjoe

Direktør Isohome.dk

Drømmer du om en smuk pudset facade, et bedre indeklima og besparelser på din varmeregning?

- Så lad IsoHome hjælpe dig.

Vores cases

Log in with your credentials

Forgot your details?